BodyTite, o tehnologie revoluționară in indepartarea depunerilor de grasime

Liposucția este o soluție chirurgicală populară, pentru îndepărtarea țesutului adipos, dar chirurgii sunt deseori reținuți să intervină la pacienții cu elasticitate slabă a pielii, deoarece liposucția nu abordează si laxitatea pielii. Din fericire, o tehnologie revoluționară, tehnologia BodyTite, elimină depunerile de grasime și, de asemenea, “strânge” pielea la locul tratamentului. BodyTite are ca rezultat contururi corporale îmbunătățite și o piele mai tonifiată, totul într-o singură procedură simplă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ BODYTITE ?

Dispozitivul BodyTite utilizează radiofrecvență – RFAL( Radio-Frequency Assisted Liposuction ) pentru a lichefia grăsimea corporală nedorită și a contracta pielea. Deoarece dispozitivul efectuează măsurători în timp real ale temperaturii pielii în timpul tratamentului, țesuturile tratate se contractă, dar rămân intacte, fară a suferi leziuni. Majoritatea pacienților care optează pentru BodyTite se pot bucura de rezultate vizibile ale procedurii chiar si după o singură sesiune.

BodyTite, o tehnologie revoluționară

BENEFICIILE/ REZULTATELE BODYTITE

BodyTite implică îndepărtarea celulelor de grăsime nedorite din corp, în plus, energia prin radiofrecvență este un puternic stimulator al producției de colagen care îmbunătățește în continuare tonusul și calitatea pielii. Pacienții sunt sfătuiți să mențină un stil de viață sănătos și activ pentru a-și păstra rezultatele. Fluctuațiile drastice ale greutății și expunerea neprotejată la soare, de exemplu, pot compromite rezultatul tratamentului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x