Dr. Radu Sorin Onoe

chirurgie estetica si reconstructiva

    … nu putem lua “mulajul” perfecțiunii, pentru că nu avem ca etalon originalul, dar putem crea o imagine a ce ne dorim să vedem frumos la fiecare din noi, fie el : frumosul vulgar, frumosul clasic sau cel artistic.

laser CO2 FRACTIONAT

Cum funcționează si la ce foloseste laserul CO2 fractionat?

Cea mai recentă si eficienta procedură în tratamentul leziunilor de imbatrinire ale pielii reprezinta Laserul CO2 fractionat. Procedura se poate efectua în zone specifice sau pe întreaga suprafață a feței.

Laserul CO2 fractionat, permite eliminarea liniilor mai pronunțate, ridurile și imperfecțiunile de la nivelul pielii, a pigmentării neuniforme, a petelor precanceroase, precum și o serie de imperfecțiuni printre care și leziuni benigne, mult mai eficient decât orice alt tratament similar. Acest lucru se face prin eliminarea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerând astfel pielea sănătoasă.

Procedura

Pentru inceput, se va aplica o cremă anestezica pentru a ameliora un potențialul disconfort, dupa care sa va face o singura trecere cu dispozitivul laser. Tratamentul durează 20-30 minute, se va face cu anestezie locală şi nu necesită pansamente la terminarea acesteia.. Pot fi necesare 2-3 tratamente , la interval de 3-4 săptămâni, dupa care se recomanda tratamente de menţinere anuale.

După tratament poate să persiste o uşoară roşeaţă a feţei pentru 2-4 zile dar care poate fi uşor mascată cu fard. Tratamentul este nedureros sau pot fi simţite uşoare înţepături sau arsuri dar care nu necesită antialgice eventual aplicare de gheaţă sau comprese reci pentru câteva minute.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x