Dr. Radu Sorin Onoe

chirurgie estetica si reconstructiva

    … nu putem lua “mulajul” perfecțiunii, pentru că nu avem ca etalon originalul, dar putem crea o imagine a ce ne dorim să vedem frumos la fiecare din noi, fie el : frumosul vulgar, frumosul clasic sau cel artistic.

Augmentare Remodelare buze

REMODELARE- AUGMENTARE BUZE ( MARIREA BUZELOR): denumita si CHEILOPLASTIA DE AUGMENTARE, este  procedura care are ca rezultat marirea volumului buzelor, in final, impactul vizual fiind comparabil cu cel obtinut in urma implantului mamar.  Cele mai practicate proceduri de augmentare a buzelor sunt:

AUGMENTAREA CU ACID HIALURONIC: in primul rand este de mentionat faptul ca, acidul hialuronic se regaseste in mod natural in piele, avand rol hidratant, nefiind toxic. Este procedeul cel mai des folosit in augmentarea buzelor, fiind o metoda mai putin invaziva. Se realizeaza sub anestezie locala (crema cu efect anestezic superficial), avand o durata de realizare de aproximativ 30 minute, prin injectarea acidului hialuronic cu ajutorul unui ac foarte subtire (comparabil cu cel folosit in stomatologie). Datorita preparatelor de ultima generatie, cu acid hialuronic cross- linkat, durata de resorbtie in organism este mai mare, crescand intervalul de timp in care ne putem bucura de “noile buze”; aproximativ 6 luni, intervalul depinde in mare parte de timpul in care enzimele din corpul pacientului dezintegreaza “preparatul”.

AUGMENTAREA CU GRASIME: este procedura prin care se realizeaza “marirea buzelor” cu grasime proprie. Procedura cu grasime proprie implica, recoltarea de tesut adipos  din alte  zone ale  corpului (abdomen, fese, etc.). Grasimea prelevata, urmeaza a fi preparata prin intermediul unor tehnici speciale. Injectarea se efectueaza cu ajutorul unei canule. Nici in acest caz nu putem vorbi de o intoleranta a organismului la “preparatul” injectat. Dezavantajul fata de preparatul cu acid hialuronic il reprezinta: durata procedurii (minim 1 ora) si imposibilitatea de a realiza detalii fine, fiind limitati de gradul de vascozitate mai ridicat al grasimii. De obicei aceasta procedura este recomandata in cadrul unor procedee mai complexe de reintinerire faciala si reconstructie volumetrica cu grasime.

Pentru oricare din procedee am opta, rezultatul va fi unul spectaculos..

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x