Dr. Radu Sorin Onoe

chirurgie estetica si reconstructiva

    … nu putem lua “mulajul” perfecțiunii, pentru că nu avem ca etalon originalul, dar putem crea o imagine a ce ne dorim să vedem frumos la fiecare din noi, fie el : frumosul vulgar, frumosul clasic sau cel artistic.

reconturare faciala cu acid hialuronic

Ce este reconturarea faciala cu acid hialuronic?

Reconturarea faciala cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă, care se realizeaza prin injectarea acidului hialuronic in zone specifice ale fetei, cum ar fi : zona pometilor, zona liniei mandibulare, barbia.Tratamentul are ca scop o definire a trasaturilor faciale, sau chiar marirea volumului facial, o linie a mandibulei mai definită, uniformă sau pentru corectarea asimetriilor. Odată ce conturul mandibular este definit, volumetria feței va fi restabilită, iar aspectul de fata obosita sau trista va disparea,   te vei bucura de un aspect mai” proaspat”, mai atrăgător si immplicit de un aspect revigorat. 

Ce implica procedura?

Acidul hialuronic este substanta cu siguranta cea mai inalta ca preparat injectabil de umplere, rezultatele sunt imediate, naturale, durabile.Procedura se realizeaza prin injectarea cu acid hialuronic în puncte cheie/ specifice, ale fetei, urmarindu-se distribuirea uniforma a substantei, pentru ca efectul/ rezultatul sa fie cat mai natural. Fiind o procedura minim invaziva, interventia nu este dureroasă, pentru confortul pacientei se utilizează canula atraumatică cu care se definește uniform linia mandibulară, iar pentru minimizarea sensibilității la durere, se aplică o cremă anestezică anterior procedurii.

Cât durează procedura?

In functie de complexitatea tratamentului si cantitatea de acid hialuronic ce urmeaza a fi injectata, procedura dureaza intre 30 si 50 de minute.

Rezultatele tratamentului cu acid hialuronic sunt imediate, se imbunatatesc in timp. Aspectul devine intinerit, odihnit, proaspat, iar remanenta este de pana la 18 luni. Acest interval de timp este influentat de organismul si stilul de viata al pacientului, cat si specificatiile producatorului ale substantei ce a fost injectata.

Rezultatul este vizibil imediat, iar pacientul poate să își reia activitățile curente după finalizarea intervenției.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x