Dr. Radu Sorin Onoe

chirurgie estetica si reconstructiva

    … nu putem lua “mulajul” perfecțiunii, pentru că nu avem ca etalon originalul, dar putem crea o imagine a ce ne dorim să vedem frumos la fiecare din noi, fie el : frumosul vulgar, frumosul clasic sau cel artistic.

Augmentare Remodelare gambe si fese

   AUGMENTARE GAMBE: este procedeul chirurgical prin care se urmareste imbunatatirea formei  gambei, in urma dezvoltarii disproportionale sau in vedera corectarii unei malformatii congenitale sau asimetrii. Implantele avand diferite forme se pot “implementa” atat la barbati cit si la femei.

                   OPERATIA: De obicei interventia chirurgicala se realizeaza sub anestezie generala, fiind cea mai confortabila metoda de anestezie pentru pacient, dar se poate opta si pentru RAHIANESTEZIE, forma de anestezie loco- regionala, fiind tipul de anestezie care se foloseste optional sau in cazul in care pacientul sufera de afectiuni cardiace, caz in care anestestezia generala ar implica complicatii severe. Interventia in sine presupune implantarea unei proteze de silicon sub fascia gambei, in prealabil realizandu-se o incizie in pliul din spatele genunchiului pe o lungime cuprinsa intre 4-6 cm,  pentru a face urmele operatiei cat mai putin vizibile. Interventia chirurgicala dureaza aproximativ 2 ore.

                   RECUPERAREA POSTOPERATORIE: dupa interventie este necesara imobilizarea ferma a gambelor cu ajutorul unui bandaj elestic timp de aproximativ 3 saptamani, in urmatoarea perioada activitatea fizica reluandu-se treptat.

Beneficiile augmentarii gambelor se reflecta asupra imbunatatirii imaginii corporale precum si a satisfactiei personale,  poate nu vom fi invidiati pentru ceea ce am obtinut in urma remodelarii gambelor, dar cu siguranta imaginea unui picior frumos conturat nu va trece neobservata de ochiul “critic” al sexului opus. 🙂

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x