Redermalizarea si creșterea potențialului regenerativ al pielii

Odata cu inaintarea in varsta, procesul de îmbătrânire afectează structurile faciale si nu numai, incepand cu resorbția osoasă, lipsa sustenabilității musculare, cat si alterarea calității pielii. Aceasta din urmă este cea mai vizibilă afecțiune care reflecta schimbarea majoră la nivelul metabolismului, respectiv a stării de îmbătrânire pro- oxidativă. Principalele semne ale degradării pielii sunt ridurile fine, deshidratarea, reducerea elasticitătii și pigmentarea. Redermalizarea este o procedură indicată pentru a îmbunătăți aceste semne, iar avand în vedere proprietățile antiinflamatorii și pro-regenerative, redermatizarea este eficientă si in tratarea acneei si rozaceei. Tehnica de redermalizare se bazează pe tehnologia cu efect dublu sinergic:
Acidul hialuronic este un material natural care este conținut în țesuturile neuronale, conjunctive și epiteliale, avand mai multe beneficii: ajută la activarea mediatorilor antiinflamatori, împiedică deshidratarea, contribuie la sinteza proteinelor structurale de bază.
Acidul succinic (succinat) este o componentă naturală, care se găsește în toate celulele din corp: ajută la normalizarea microcirculației, contribuie la drenajul limfatic, are proprietăți antioxidante, ajută la prevenirea deteriorării membranei celulare, contribuie la sinteza proteinelor structurale de bază.

Redermalizarea si creșterea potențialului regenerativ al pielii

Administrare
Nu sunt necesare recomandări de pre-tratament, este o procedură minim invazivă, efectuată sub anestezie locală. Micile injecții se efectuează intradermic creând papule care conțin acid hialuronic și succinat. Procedura durează aproximativ o jumătate de oră. De obicei, sunt necesare 3 sesiuni la interval de 1-3 săptămâni.

Timp de recuperare
Timpul de recuperare depinde de vârsta pacientului, de obicei durează de la 1 la 7 zile pentru ca papulele să dispară. De obicei, pacientul se poate întoarce la muncă și la o rutină normală in aproximativ 12 ore.
Pacienții pot prezenta vânătăi și inflamații care in mod normal dispar în aproximativ 24 de ore.

Îmbunătățirea texturii pielii, reducerea pigmentării, cat si reducerea ridurilor fine pot fi observate la o săptămână după prima sesiune. Rezultatele pot dura de la 6 la 12 luni și pot fi menținute permanent efectuând 2-3 sesiuni anual.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x