Motiva, primul implant ergonomic

Unele dintre cele mai mari temeri pe care femeile le au atunci când iau în calcul o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor este: forma finală, dacă rezultatele vor fi naturale, precum și dacă dimensiunea finala a sanului va fi adecvată formei corpului lor. Trebuie să avem în vedere că alegerea finală depinde de mai mulți factori, cum ar fi volumul și forma actuală a sânului, caracteristicile sale anatomice, și rezultatele pe care dorim să le obținem.
Motiva, unul din cele mai mari brand-uri de proteze/ implanturi mamare, oferă soluții viabile pentru obținerea unui rezultat natural, atât vizual, cât și palpabil.

 Motiva, unul din cele mai mari brand-uri de proteze/ implanturi mamare, oferă soluții viabile pentru obținerea unui rezultat natural, atât vizual, cât și palpabil.

Aceste Implanturi se adaptează la forma naturală a corpului, fiind proiectate în așa fel încât să se adapteze la miscarile corpului. astfel, putem spune că este primul implant mamar ergonomic . Prin urmare, spre deosebire de alte proteze de pe piață, ele imită foarte bine sânii naturali, de exemplu, in poziția culcat iau o formă rotundă, în timp ce în poziția in picioare au formă anatomică. În plus, gelul de silicon brevetat “Ultima” este mai moale, astfel încât, chiar și la atingere, implantul seamănă cu un sân real. Un alt punct important de luat în considerare înainte de o operație de mărire a sânilor este proiecția sau profilul protezei, adică distanța pe care proteza va ieși din torace odată ce este plasată. Acest punct este deosebit de important deoarece, în funcție de alegere, pieptul va fi mai mult sau mai puțin proporțional cu restul corpului.
Toate implanturile Motiva au o garanție pe viață și o garanție suplimentară de 10 ani în ceea ce privește contractura capsulară.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x