„Chirurgia Estetica este noul diamant”

un nou look

Chirurgia Estetica este considerata noul diamant

Urmeaza cea mai minunată perioadă a anului, Crăciunul este pentru majoritatea oamenilor un prilej de intalniri, petreceri la job, excursii. Cu toate ca atmosfera sarbatorilor de iarna va fi, oarecum, umbrita de actuala pandemie, toti ne dorim sa aratam cat bine.

Judecând după tendințele actuale, o nouă coafură sau un plus de machiaj nu mai fac diferenta cand ne dorim sa impresionam. Dacă dorim ,cu adevărat,să arătam bine în aceasta perioada avem nevoie de “miracolul” procedurilor cosmetice sau chirurgicale.

Chirurgia Estetica este noul diamant

Un motiv in plus ar fi selfie-urile si fotografiile care sunt mai frecvente in aceasta perioada.Spre deosebire de fotografiile obișnuite făcute de la distanță, selfie-urile scot in evidenta temutele cearcane, accentuandu-se acele cercuri intunecate de sub ochi si asta mai ales la petrecerile de iarnă cu iluminare mai slaba, sau la lumina lumanarilor. Deci, soluția evidentă este chirurgia estetică.

Potrivit comunității de experti, de la “RealSelf“, există un număr din ce în ce mai mare de persoane care rezervă proceduri cosmetice în perioada premergătoare sezonului festiv, atât pentru intervenții chirurgicale neinvazive, cum ar fi botox, cât și pentru operații chirurgicale, cum ar fi liftingul facial și mărirea sânilor.

Mai mult, pe măsură ce stigmatul atașat chirurgiei estetice a dispărut, mai mulți oameni oferă diverse proceduri ca si cadouri.

Craciunul nu este doar despre a fi mai bun, ci si despre a fi mai atent… cu tine. 🙂

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Content is protected !!
0
Ne dorim parerea ta, lasa-ne un comentariu!x
()
x