Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Carla – Schimbarea in bine a fost greu de anticipat.

           Din adolescenta am suferit de o dezvoltare complet diferita atat ca forma cat si ca marimea a sanilor. Daca initial acest lucru nu a fost atat de evident si de deranjant, dupa nastere diferenta a fost mult mai pronuntata si evident mult mai suparatoare. Un san era cupa D iar celalalt B. Purtarea sutienlor era incomoda. Incercam sa suplinesc acea diferenta cu tot felul de „proteze” care erau pe cat de ineficiente pe atat de inestetice.

           Greutatea mea dupa nastere a fost undeva catre 104 kg. La un an dupa nastere am decis ca este cazul sa slabesc si am urmat o cura de slabire intensa. Am reusit sa slabesc aproape 40 de kilograme in decurs de doi ani. Rezultatul a fost un surplus mare de piele care “atarna” peste operatia cezariana. Din aceasta cauza am fost nevoita sa fac o operatie de abdomenoplastie. Dl dr.  Calin Melincovici a fost cel ce m-a operat la Spitalul Municipal Hunedoara. La un an dupa abdomenoplastie am luat decizia de a rezolva si problema sanilor

           Dl dr. Melincovici  a fost cel care mi-a recomandat sa imi fac o programare la dl. dr. Radu Onoe. Chiar si acum cand ma revad cu dl. dr. Melincovici ii multumesc pentru acest sfat.

           Cel mai important lucru pentru mine a fost faptul ca de la inceput domnul doctor mi-a castigat increderea. Ideea cu care eu am mers la Cluj a fost aceea de a face o masectomie totala si apoi implant cu silicon. Domnul doctor cu calm, rabdare si profesionalism desavarsit mi-a explicat ce avantaje si ce dezavantaje prezinta aceasta procedura si mi-a sugerat o reducere a sanului cu volum mai mare si un lifting de sani. Pana la varsta de 37 de ani am fost o femeie cu sani generosi. Imi venea greu sa ma imaginez transformata intr-o femeie cu sani mai mici.

           Am agreat insa ideea si am stabilit impreuna detaliile referitoare la internare. Mi-a explicat cum se va desfasura interventia, anestezia, ce analize imi vor face, ce presupune recuperarea, cat  timp este necesara purtarea bustierei si de ce, riscurile ce le presupune orice interventie chirurgicala si de asemenea am discutat despre imbunatatirile de ordin estetic pe care aceasta interventie le aduce.

           Experienta extrem de placuta a primei mele interventii la Clinica Artis m-a facut sa revin ulterior de alte 3 ori, pentru interventii diferite. Atmosfera relaxanta, personalul foarte atent si mereu zambitor iti creaza acea stare de confort si incredere de care ai nevoie in ziua operatiei. Am ales weekendul pentru ziua operatiei iar domnul doctor a fost prezent si sambata si duminica la vizite periodice. Nu sunt o pacienta foarte ascultatoare insa mereu cu rabdare, tact si profesioalism domnul doctor a reusit sa ma convinga sa il ascult.

           Increderea pe care am castigat-o din prima intalnire cu domnul doctor m-a determinat sa nu caut niciodata o alta opinie. Respect parerea dansului si pentru ca rezultatul liftingului a fost mult peste asteptarile mele am ales ca si pentru urmatoarele interventii sa spun doar ce as dori sa schimb la corpul meu iar dansul alege metoda, procedura sau oportunitatea interventiei in cazul meu.

           Schimbarea in bine a fost greu de anticipat pentru mine. Mi-a depasit orice asteptari. Am schimbat intreaga garderoba, port rochii si decoltee la care pana atunci visam doar. Sunt mult mai relaxata si lipsita de inhibitii. Viata profesionala dar mai ales cea personala s-au imbunatatit.

           Rezultatul a fost si este peste masura asteptarilor mele. Eu care imi doream un implat de silicon, cat mai mare posibil (pentru ca toata viata mea pana atunci avusesem sani mari) am realizat ca defapt cea mai potrivita alegere este cea recomandata de domnul doctor. Chiar si acum, la patru ani dupa interventie sanii arata impecabil, adolescentini.

           Domnul doctor a fost, este si mereu va fi cel ales in deciziile mele referitoare la chirurgie estetica. Cel putin  atata timp cat dansul considera ca este oportuna sau nu o anumita procedura pentru corpul meu.

           Pentru mine a fost o placere sa descopar talentul si profesionalismul domnului doctor Radu Onoe. Felul in care am fost tratata de fiecare data in Clinica Artis ma face sa imi doresc sa revin mereu acolo, chiar si numai pentru scurte vizite, de placere.

           Cel mai mare castig al meu insa, este prietenia domnului doctor, cu care ma onoreaza.


Comenteaza