Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Nicoleta – ”M-am ales cu hernie de disc din cauza greutății sânilor”

 

LIFTING DE SAN + IMPLANT MAMAR

În acest secol al vitezei în care se pune uneori prea mult accent pe aspectul fizic, sânii mari sunt o prioritate pentru femei și un ”must” pentru bărbați, unul dintre criteriile după care își aleg partenerele. Însă, există cazuri în care sânii prea mari pot cauza probleme de sănătate, care să își pună accentul într-un mod negativ asupra vieții de zi cu zi. Acesta este și cazul Nicoletei, care a recurs la o operație de micșorare a sânilor, deoarece de la o vârstă fragedă i-a fost dificil să se descurce din cauza greutății sânilor, la vârsta de treisprezece ani ajungând să își facă sutiene speciale la comandă, iar un an mai târziu, a refuzat să mai meargă la orele de sport deoarece era prea dificil să facă mișcare. Din păcate, problemele nu s-au oprit aici.Processed with Moldiv

”Am avut sânii foarte mari de copil. La vârsta de treisprezece ani mi s-au făcut la comandă, primele două sutiene. De la paisprezece ani am refuzat să mai merg la clasele de educație fizică deoarece sânii erau foarte grei, iar mișcarea devenise dificil de efectuat. Mai apoi m-am ales cu o hernie de disc dorsală, inoperabilă, iar greutatea sânilor îmi accentua durerea de spate. Și aspectul sânilor, care din cauza greuțății s-au lăsat foarte mult, a fost un alt motiv în luarea deciziei de a-mi micșora și ridica sânii” explică Nicoleta.

Nicoleta a auzit de profesionalismul de care dă dovadă doctorul Onoe de la mama acesteia care de asemenea a optat pentru ooperație de micșorare a sânilor, iar rezultatul a fost uimitor. După prima ei consultație a rămas plăcut surprinsă de modul în care se ocupă de pacienți, dar mai ales de răbdarea de care dă dovadă.

”L-am ales ca și chirurg estetician pe doctorul Radu Onoe pentru ca este un om special, etic, senin, cu coloană vertebrală, pentru că îți explică cu mult calm atât beneficiile unei astfel de intervenții cât și riscurile care pot apărea în urma acesteia. Fiindcă nu se lasă până nu ai așteptări realiste de la o astfel de intervenție, pentru ca are simțul măsurii și nu te lasă să exagerezi cu dimensiunile și cantitățile. Pentru că atunci când aștepți la ușa cabinetului său și îți vine rândul, el iese din cabinet, deschizând ușa larg și te poftește înăuntru înaintea lui, semn că este un om deschis și cu drag de oameni” povestește  pacienta.

Intervenția s-a dovedit a fi un succes, iar drumul spre recuperare a fost unul ușor de parcurs, avându-l pe doctorul Onoe alături, indiferent de probleme sau întrebări și pe viitor, dacă va fi nevoie, Nicoleta va mai apela la acesta, deoarece problemele i-au dispărut complet și se simte mult mai tânără acum.

”Operatia a reușit fabulos de bine! Sunt foarte mulțumită ațât de aspectul sânilor cât și de tot procesul de revenire în urma intervenției, mai ales că s-a dovedit a fi exact așa cum a fost descris de către domnul doctor Onoe. Iar acum, cu toate că nu am fost niciodată complexată de acest aspect, mă simt mai ușoară cu 10 kilograme, deși nu am slăbit. Nu mă mai doare deloc hernia de disc și mă încearcă un profund aer adolescentin, ca și un nou început, proaspăt. Am mult mai mult chef de viață. Este chirurgul meu preferat și cu siguranță voi mai apela si la alte interventii chirurgicale de acest fel, atunci când situația va impune, fiindcă, datorită doctorului Onoe am cei mai frumoși sâni” mărturisește Nicoleta.


Comenteaza