Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Madalina- 2 interventii… un vis implinit.

Sunt Madalina,pacienta domnului doctor Onoe Radu si mi a facut 2 interventii, implant mamar si excizia unui nev congenital gigant de care sunt foarte
mulțumită!Madalina - implant mamar
De mică am visat ca vreau sâni mari si frumosi, tot timpul ma jucam cu sutienele mamei si le umpleam cu ciorapi..însă anii au trecut si visul meu nu a devenit real pana acum 9 luni cand am fost operata de domnul doctor Onoe Radu. Un specialist nemaipomenit care mi-a oferit încrederea necesară pentru a face acest pas. Sânii mei,acum,sunt superbi ii ador!
Eu de mică m-am născut cu un “semn uriaș de mama” (nev congenital gigant) sub brațul stâng,un adevărat complex pentru mine, ceea ce ma îngrijora cel mai mult era faptul ca ar putea fi cancerigen.  Si vorbele din popor ma “băgau” in ceata foarte tare deoarece se spune ca nu e voie sa scoți semne însă știința si medicina demonstrează absolut contrariul. Ii Multumesc domnul doctor ca m-a facut sa înțeleg ca acesta operație nu este periculoasa deloc si ca doar beneficii îmi aduce. Sunt foarte fericita ca am scăpat de acesta pata uriașa!
Comunicare cu domnul doctor a fost foarte deschisă, toate au decurs nemaipomenit, consultația, ziua operației,consultațiile post-operatorii am fost informata de toate riscurile,nu pot sa spun ca sunt nemulțumita de ceva.
Sunt foarte mulțumită de efectul care mi l-au creat intervențiile si daca ar fi sa o iau de la capăt as face-o cu cea mai mare placere si l-as alege tot pe domnul doctor Onoe !

Comenteaza