Home  /  Eu…

Eu…

…aici cred ca ar trebui să-mi etalez calitățiile, să ascund defectele și să subliniez reușitele. Bine… dacă m-aș supune conceptului de marketing aș deveni propriul meu fals. Permiteți-mi să-mi exteriorizez latura de nonconformist, să-mi aleg fontul de critic și mărimea caracterelor corespunzatoare pentru a mă simți și eu confortabil în momentul în care voi citi ce am enunțat.

Voi începe cu…

Detest minciuna în esență. Literar vorbind, îi recunosc ”dreptul” de a trona în propozițiile pe care toți le folosim pentru a ne contura afirmațiile exagerate, detest oamenii duplicitari, persoanele asortate superficial, mașinile frumoase conduse… prost (…) Aș putea spune că sunt impulsiv în unele situaţii limită şi atunci devin mai puțin maleabil… dar nu în gândire . Îmi recunosc mereu greşelile şi nu voi ezita să “pledez”: sunt vinovat!.

Sunt orgolios, însă cu măsură aş zice. Am trecut de multe ori peste propriile concepte, etalându-mi cu generozitate raționamentul lăsând loc compromisului.

Considerându-mă un temperament sangvinic, dar neconsiderându-mă un extravertit, nefacând exces de anturaj, mă regasesc în categoria oamenilor “ușor digerabili” în discutiile profesionale,

Iubesc lucrurile frumoase, dar aici nu ma refer la cele în dreptul căreia se vrea a fi “scrijelit” : apreciați-mă, sunt frumos/frumoasă! Din păcate nu putem lua “mulajul” perfecțiunii, pentru că nu avem ca etalon originalul, dar putem să creăm o imagine a ce ne dorim să vedem frumos la fiecare din noi, fie el : frumosul vulgar, frumosul clasic sau cel artistic. Prin “magia” chirurgiei estetice o putem contura până la cel mai mic detaliu.

Eu, Radu Sorin Onoe.


Comenteaza