Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Gabriela- “Multumesc intregii echipe”

ABDOMINOPLASTIE

     Cu toate ca faceam sport de 18 luni, abdomenul meu nu arata cum as fi dorit.L-am intrebat pe antrenorul de fitness ce as mai putea face sa inbunatatesc aspectul abdomenului iar el mi-a raspuns ca nu prea mai am ce Processed with Moldivface. Am apelat la doctorul Radu Onoe pentru ca la toate consultatiile la care am fost ,a fost sincer si direct, lucru care mi-a castigat increderea. Nu a incercat sa ma forteze sa i-au o hotarare si mi sa parut ca de fiecare data a fost foarte obiectiv si profesional. Sunt foarte multumita de rezultatul opratiei. Abdomenul meu arata acum foarte bine este plat si tonifiat.Pe timpul spitalizarii am beneiciat de o atentie deosebita atat din partea personalului medical cat si din partea doctorului.Ce am apreciat foarte mult a fost faptul ca am fost consultata dupa interventia chirurgicala de cate ori am avut nevoie si mi s-a raspuns la orce intrebare sau nelamurire.
Ma gindesc la o operatie de lifting mamar,dar inca nu am luat decizia cind sa o fac.
Dupa operatie am mai multa incredere in mine, sunt mai mindra de abdomenul meu, nu imi este rusine de aspectul  meu mai ales cind merg la piscina. Ma simt bine.

Multumesc intregii echipe.


Comentarii

 1. doina says:

  Buna ziua,
  rezultatul este spectaculos. Ma intereseaza daca aveati si vergeturi si daca da, au disparut in urma operatiei?
  Multumesc

 2. raduonoe says:

  buna ziua,
  multumesc pentru apreciere. majoritatea vergeturilor prezente subombilical au disparut prin excizia surplusului tegumentar, iar cele din partea supraobilicala au devenit mai putin vizibile prin redraparea tegumentului. o zi placuta va doresc.

Comenteaza