Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Loredana – de la intentie… la rezultat, o temere numita dorinta.

implant mamar 480gPrefata 😛     …ce sa zic (…) fost-am si eu o femeie nemultumita de asemanarea ce ar fi trebuit sa existe intre mine si o “seamana” de-a  mea cu sanul frumos… de’ ; nu toti putem fi si cu copii si cu san ca “para”. Incercat-am sa stau in genunchi cum se spune prin popor… pentru a avea si eu parte de momentele  satisfactiei unei “glande” mai ferme, iluzii, ma alegeam cu dureri la “terminalele inferioare” si regretul de ceea ce a fost…

Sa incep si eu cu istorisirea unei dorinte. Ca orice femeie care a trecut prin bucuria de a avea un copil si surpriza de a suferi “mici” modificari la glandele mamare, am constientizat ca nimic in afara de un medic bun si niste “tools-uri” de calitate nu ma pot face sa ma simt implinita. Am apelat la dr. Radu Onoe. Prima data ” l-am folosit” ca psiholog… de la teama de a nu adormii sau a ma trezii in timpul operatiei 🙂 pana la cosmarul de a ma trezii cu sani prea mari si de aici neputinta de a ma apleca pentru a-mi lega sireturile, temeri de femeie complexata dar cu dorinte mari 🙂 .

Dupa nenumarate masuratori si “negocieri” in ceea ce priveste marimea…  am optat doar pentru implant cu proteze de 480 grame. A fost o alegere buna, insa, cea mai buna era solutia propusa de medic, aceea de implant + lifting. Ezitarea mea a facut diferenta intre o alegere buna si alegerea cea  mai buna. Oricum ma simt o femeie implinita si multumesc pe aceasta cale lu’ Dr. Radu Onoe ca prin profesionalismul de care a dat dovada a facut ca ezitarea mea in ceea ce priveste liftingul sa nu fi avut repercursiunile unei  interventii cu  rezultat  nesatisfacator.  La modul sincer sunt foarte multumita de rezultat. Tot respectul meu pentru ceea ce este ca om – Radu Onoe.

cu multumiri colectivului Artis 3.

PS. Poza ” de dupa” este realizata la un an dupa interventie.


Comenteaza