Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Loredana – de la intentie… la rezultat, o temere numita dorinta.

implant mamar 480gPrefata ūüėõ¬†¬†¬†¬† …ce sa zic (…) fost-am si eu o femeie nemultumita de asemanarea ce ar fi trebuit sa existe intre mine si o “seamana” de-a¬† mea cu sanul frumos… de’ ; nu toti putem fi si cu copii si cu san ca “para”. Incercat-am sa stau in genunchi cum se spune prin popor… pentru a avea si eu parte de momentele¬† satisfactiei unei “glande” mai ferme, iluzii, ma alegeam cu dureri la “terminalele inferioare” si regretul de ceea ce a fost…

Sa incep si eu cu istorisirea unei dorinte. Ca orice femeie care a trecut prin bucuria de a avea un copil si surpriza de a suferi “mici” modificari la glandele mamare, am constientizat ca nimic in afara de un medic bun si niste “tools-uri” de calitate nu ma pot face sa ma simt implinita. Am apelat la dr. Radu Onoe. Prima data ” l-am folosit” ca psiholog… de la teama de a nu adormii sau a ma trezii in timpul operatiei :) pana la cosmarul de a ma trezii cu sani prea mari si de aici neputinta de a ma apleca pentru a-mi lega sireturile, temeri de femeie complexata dar cu dorinte mari :) .

Dupa nenumarate masuratori si “negocieri” in ceea ce priveste marimea…¬† am optat doar pentru implant cu proteze de 480 grame. A fost o alegere buna, insa, cea mai buna era solutia propusa de medic, aceea de implant + lifting. Ezitarea mea a facut diferenta intre o alegere buna si alegerea cea¬† mai buna. Oricum ma simt o femeie implinita si multumesc pe aceasta cale lu’ Dr. Radu Onoe ca prin profesionalismul de care a dat dovada a facut ca ezitarea mea in ceea ce priveste liftingul sa nu fi avut repercursiunile unei¬† interventii cu¬† rezultat¬† nesatisfacator.¬† La modul sincer sunt foarte multumita de rezultat. Tot respectul meu pentru ceea ce este ca om – Radu Onoe.

cu multumiri colectivului Artis 3.

PS. Poza ” de dupa” este realizata la un an dupa interventie.


Comenteaza