Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Camelia – “sfatul meu: aveti incredere in chirurgia estetica !”

 

IMPLANT MAMAR

Am ajuns la varsta de 45 de ani, fapt ce m-a determinat sa apelez la chirurgia estetica pentru operatia de marire a sanilor, considerand ca este momentul cel mai bun pentru a-mi remodela acele parti ale corpului pe care varsta si-a lasat amprenta. Pentru a ma ajuta in a lua o decizie am consultat mai multi medici iar la sugestia unei prietene am programat o consultatie si la d-l Processed with Moldivdoctor Radu Onoe pe care l-am simtit ca… fiind alesul :)))
Rezultatul a fost cel scontat, regasind in realitate ceea ce mi-am dorit, obtinandu-se ceea ce s-a exprimat verbal in discutiile anterioare interventiei. Pe toata perioada “colaborarii”, incepand cu consultul preliminar pana la controalele postoperatorii, am avut parte de profesionalismul unui om deosebit de sincer cu foarte mult bun simt in persoana d-lui doctor Onoe. Cu toate ca sunt foarte multumita de rezultatul interventiei nu cred ca am ales varianta remodelarii datorita unui complex, cu toate ca ma sint mult mai feminina, simtindu-ma mult mai bine in pielea mea, nu mi-am mai programat, in viitorul apropiat, o noua interventie chirurgicala. Cand voi considera ca este timpul sa-mi reconturez inca o parte a corpului voi reapela cu toata incredera la serviciile d-lui doctor Radu Onoe, ca doar pentru mine e… alesul :)))

 

IMPLANT MAMAR


Comentarii

  1. Laura says:

    Frumosi sani 🙂 , dupa cit timp este facuta poza cu rezultatul, ce greutate are un implant?
    Multumesc

  2. raduonoe says:

    Da, sunt rezultatul unei foarte bune colaborari, candidata/ medic, avand ca punct de plecare dorinta pacientei, am optat pentru implanturi de 415 grame. Imaginea cu acest rezultat este la 6 luni de la interventie.
    Multumesc inca odata pentru apreciere. 🙂

Comenteaza