Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Camelia P.- “pot sa spun ca a fost o alegere perfecta”

IMPLANT MAMAR

Processed with Moldiv            Totul a inceput de la un simplu tratament pentru ridurile de la gat. Rezultatele acestui tratament, care au fost pe masura asteptarilor mele, m-au convins sa merg mai departe si cu interventia maririi sanilor. l-am ales pe Dr Radu Onoe deoarece din experienta precedenta am vazut in dansul, un medic extrem de implicat, cu un simt estetic deosebit.
Rezultatul interventiei pot sa spun, cu sinceritate, ca a fost chiar peste asteptarile mele, fapt care ma face sa regret ca am asteptat atat timp pentru a recurge la acesta interventie. Comportamentul dr-lui Radu Onoe incepand de la prima consultatie si pana la externare a fost unul impecabil: a fost extrem de atent si profesionist in tot ce a facut; atat la consultatie unde m-a sustinut in alegerea marimii implantului (si pot sa spun ca a fost o alegere perfecta), la externare si pe durata recuperarii, indicatiile lui au fost extrem de clare si de folositoare.
Recuperarea dupa acesta interventie a fost ceva de necrezut: fara dureri, taieturi extreme de fine (deja pe alocuri nici nu se mai vad-2 luni de la interventie).
Momentan,pe lista dorintelor mele nu exista o alta interventie, dar daca as dori sa mai fac pe viitor CU SIGURANTA as apela tot la Dr Radu Onoe deoarece este un profesionist desavarsit si l-as recomanda cu toata increderea si convingerea tuturor persoanelor care se gandesc la aceste tipuri de interventii chirurgicale.


Comentarii

 1. ligia says:

  Buna,

  Ai niste sani superbi! As dori si eu sa imi fac o marire de sani. Vreau sa il intreb pe d ul doctor daca eu nu am copii si nici nu am programat nimic in viitorul apropiat ce ma sfatuieste sa fac? E vreo problema daca ii maresc acuma?
  O seara frumoasa!

 2. raduonoe says:

  buna ziua,
  cele mai multe paciente din ziua de azi sunt paciente tinere, fara copii. Aceasta operatie se poate realiza in orice perioada a vietii avand in vedere ca trateaza atat aspectul fizic cat si pe cel psihic al pacientei. La femeile care urmeaza sa aiba copii, intr-un moment al vietii lor, sunt anumite aspecte care trebuie punctate dar, pentru asta, sunt necesare cateva zeci de minute de explicatii. Cand aveti timp va astept cu mare placere la o consultatie, o zi placuta va doresc.

Comenteaza