Home  /  Realizari... in cuvinte  /  Pagina curenta

Adina- o alegere inspirata

IMPLANT MAMAR

Processed with MoldivCeea ce m-a determinat să recurg la o operaţie estetică  a fost dorinţa clară de a-mi îmbunătăţi rapid şi cu succes aspectul fizic, scop intangibil prin alte metode.

L-am ales pe Radu Onoe ca şi chirurg deoarece l-am cunoscut acum 15 ani în Spitalul de Recuperare Cluj-Napoca, la secţia de chirurgie plastică şi reconstructivă, cu ocazia unei operaţii de excizie a unei cicatrice vechi de peste 20 de ani, rezultate în urma unei radioterapii cu raze X. În condiţiile existente în spital la acea vreme, deşi era în primii ani de chirurgie, Dr. Onoe a reuşit să obţină un rezultat estetic foarte plăcut. În acel moment complexele care m-au însoţit timp de 20 de ani, legate de acea cicatrice, au dispărut datorită lui. Aşa a început colaborarea noastră în 1999.

Nu doar că am fost foarte mulţumită de operaţia din 1999, dar am fost ferm convinsă de faptul că e singurul chirurg pe mâna căruia mă puteam lăsa cu toată încrederea. De aceea în 2010, după o consultaţie extrem de profesională, cu discuţii despre parametri corporali, măsurători şi explicaţii de specialitate, am hotărât să apelez din nou la dânsul pentru implant mamar, în Clinica Artis3. Necesitatea implantului a fost dată de gradul II de ptoză mamară, în urma alăptării copilului timp de peste 2 ani şi a scăderii progresive în greutate, ceea ce m-a scutit de vergeturi, însă volumul, tonusul şi poziţionarea pe torace a sânilor nu mai erau deloc plăcute. Nu mai puteam să mă privesc în oglindă, nici o bluză, nici o rochie, nici un costum de baie nu mai compensau ceea ce de fapt nu există: împlinirea trupească. Bustul este emblema feminităţii, a maternităţii, a împlinirii personale şi intime. Psihologic şi emoţional am crescut enorm în ochii mei, îmi adoram imaginea din oglindă (nefiind o narcisistă), orice obiect de vestimentaţie venea perfect, armonizarea corporală a fost esenţială, am dobândit acea alură de clepsidră, atât de frumoasă în corpul unei femei. Orice complex a dispărut, încrederea în mine a urcat laProcessed with Moldiv cote maxime, chiar am fost model nude pentru o fotografă celebră din Cluj, cu rezultate foto-estetice incredibile.

În 2012 am fost din nou la Dr. Radu Onoe pentru o operaţie de varice din care m-am refăcut imediat, m-am simţit foarte bine, deşi genetică nu mă prea ajută, moştenind predispoziţia cronică a părinţilor de a dezvolta boală varicoasă, rezultatele sunt impecabile, fără recidivă.

Ţinând cont de faptul că o femeie la 40 de ani trece printr-o perioadă de confirmare a realizărilor familiale şi profesionale, am decis că voi apela din nou la unele retuşuri faciale cu efect natural, tocmai pentru a mă simţi mult mai frumoasă. Această înfrumuseţare estetică va avea loc în curând. Abia aştept să îmi văd şi chipul frumos şi armonios. Estetica este o temă controversată în ultimii ani, însă dacă înfrumuseţarea se face cu simţ, respectând parametrii faciali şi corporali, apelând la un specialist implicat 100% în obţinerea rezultatelor visate, de ce nu? De 13 ani activez în sfera înfrumuseţării şi ştiu că trecerea timpului îşi lasă amprenta adânc în sufletul şi chipul unei femei dedicate familiei şi carierei. Atunci nu e normal că o femeie care are grijă de toate să aibă grijă şi de ea? Multe femei se regăsesc într-o stare de negare şi de renunţare. Femeia e o creatoare, tot ce atinge înfrumuseţează, prin zâmbetul ei frumos, prin iubirea ei. Dacă o femeie e fericită, e frumoasă…. dacă e frumoasă, e fericită… e esenţial acest duo în viaţa unei femei.


Comentarii

  1. Roxana says:

    Cate grame are siliconul?

  2. raduonoe says:

    Buna ziua, proteza siliconica este produsul companiei Allergan, colectia Natrelle, este de forma rotunda, avand greutatea de 385 grame. Proteza a fost aplicata submuscular (subpectoral). O zi frumoasa.

Comenteaza